Apel : Të gjitha mediave elektronike dhe të shkruara në Kosovë

Nga Wikibooks
Apel :Te gjitha mediave elektronike dhe te shkruara ne Kosove

Gjakove, 22.03.2004

       Ngjarjet e fundit ne Kosove shkaktuan plage ne shpirterat e gjithe shqiptarve, jo vetem ne Kosove.Ato dite dhe nate ishin te mbushura plote ankth per ate se çka do te ndodhe me fatin e Kosoves.
       E gjithe kjo dukej si nje enderr e keqe, athua agjenturat e huaja antishqiptare, ashtu si u identifikuan kohe me pare, arriten me kaq lehtesi te prishin imazhin e Kosoves per nje kohe kaq te shkurte.
       Shqiptaret e Kosoves edhe ne te kaluaren, edhe sot edhe gjere ne amshim nuk mund te jene armiq te Forcave te Koalicionit dhe Bashkesise Nderkombetare. Shqiptaret e Kosoves jane kunder tendencave dhe qarqeve sekrete te ndryshme antishqiptare qe veprojne ne Kosove.
       Ju kisha lute qe ne kete faze akute, pas ngjarjeve tragjike ne Kosove, te angazhoheni dhe kontribuoni edhe me teper me punen Tuaj ne qetesimin e situates se krijuar.
       Mendoj se eshte e nevojshme qe ne emisionet e juaja si ne radio,televizion dhe media tjera, te zhvillohet nje debat i drejtperdrejte me qytetare, nga disa qendra te Kosoves, ku do te degjohet dhe opininoni i tyre.Ata njerez te zgjedhur nga qendra te ndryshme te Kosoves te jene mundesisht apartiak, te strukturave moshore dhe profesioneve te ndryshme, te respektuar dhe te njohur nga rrethi ku jetojne dhe veprojne. Ne kontakt emisionet e tilla shpresoj te degjohet zeri i se vertetes dhe i arsyes nga te gjitha shtresat e popullates kosovare.
       Emisonet e tilla me qytetaret e Kosoves, kishin per te zgjuar interesim te jashtezakonshem dhe si te tilla do te kontribuonin shume ne krijmin e opinioneve pozitive ne rrjedhat dhe perpsektiven e shoqerise kosovare.