Jump to content

Aktrimi/Oda/Zonja që i donte pinguinët

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Zonja që i donte pinguinët - 2009


Regjia: Isa Qosja Luajnë: Shkumbin Istrefi, Irena Cahani dhe Shkëlqim Islami. Skenografia: Petrit Bakalli Kostumet: Rudina Xhaferi Zëri i Zonjës Sindel: Shukrije Hyseni Efektet audio: Labinot Krasniqi (CMB)

Shfaqja është e bazuar në filmin "Misery", fitues i OSKAR-it. Filmi është i bazuar në romanin e Stephen King me skenar të William Goldman e regji të Rob Reiner. Në film luajnë dy aktorët e njohur James Caan dhe Kahty Bates, fituese e çmimit OSKAR për rol kryesor.

Shfaqja është përkrahur nga MKRS.