Jump to content

Aktrimi/Oda/Piknik në fushëbetejë

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Piknik në fushëbetejë - 2009 - 2010
Fernando Arrabal


>Shkruar nga: Fernando Arrabal >>Regjia: Florent Mehmeti

>>Konsulent aktrimi: Ilire Çelaj
>Skenografia dhe kostumet: Vesa Kraja
>Muzika: Liburn Jupolli>>>>Luajnë: Besnik Krapi, Njomëza Ibraj, Besar Zahiti, Besfort Daka, Xhejlane Tërbunja, Alban Zogaj.


Shfaqje e qeshjeve histerike me “logjikimet” e personazheve dhe ngjarjeve që u ndodhin atyre në piknikun e fushëbetejës.“Piknik në fushëbetejë” sjell tragjikomedinë absurde të njerëzve me logjikën e gabuar në vendin e kohën e gabuar.Është fat i madh që mund të qeshemi me rrëfime të tilla."Piknik në fushëbetejë" është përkrahur nga:


Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe PTK-sponsor gjeneral i Teatrit ODA