Jump to content

Aktrimi/Oda/Oda interaktive

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Oda interaktive - 2005


Grupi i të rinjve:Agush Mulliqi, Arbnor Gashi, Besart Zeneli, Dalmat Hyseni, Fatbardh Dema, Kadri Zeka dhe Teuta Shala Artistët:Ilir Bajri, Ilire Vinca - Çelaj, Rudina Xhaferi dhe Florent Mehmeti

Projekt inter-disciplinar me të rinj të moshës 14-17 vjeç me tutorë - artistë të disiplinave të ndryshme artistike. ODA Interaktive është e bazuar konceptualisht në ODA-t tradicionale. Rrëfimet, storiet, historitë dhe fjalët e urta popullore janë përmbajtja që ka kjo performansë dhe mjet shprehjeje përdorë disiplinat e ndryshme artistike.