Aktrimi/Oda/Oda blu

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Oda blu - 2007
David HareLuajnë: Adriana Matoshi, Ylber Murtezi, Mirlinda Saiti, Genc Mirzo, Florie Bajoku, Mendim Murtezi, Amernis Nokshiqi Jovanovska, Visar Vishka, Agnes Nokshiqi, Blerim Gjoci


Përktheu: Visar Vishka

Lektor: Kastriot Çipi

Skenografia: Argjent Karai

Përzgjedhja muzikore dhe kostumografia: Visar Vishka

Tema kryesore e Muzikës: “Novogradska”