Aktrimi/Oda/Mundësitë

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda
Jump to navigation Jump to search

Mundësitë - 2004


Nga Howard Barker


Regjia:Ilire Vinca – Çelaj


Luajtën:Arben Zharku, Edona Reshitaj, Fatmir Spahiu, Gresa Pallaska, Teuta Krasniqi dhe Yllka Gashi.
Shfaqja është ndërtuar prej një serie prej gjashtë pjesëve të cilat krijojnë një tërësi të irracionales dhe kufijve të logjikës. Secila skenë është e fuqishme dhe shqetësuese sepse përbrenda ka brutalitetin, amoralitetin, regjime autoritare, përleshje fetare…

Kjo shfaqje ka qenë po ashtu shfaqje diplome e kësaj gjenerate të aktorëve