Aktrimi/Oda/Lufta Iliro-Romake

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda
Jump to navigation Jump to search

Lufta Iliro-Romake - 2008 - 2009
Shkruar nga Lirak Çelaj


Regjia: Florent Mehmeti

Skenografia: Petrit Bakalli

Kostumet: Yllka Brada

Muzika: Liburn Jupolli

Luajnë: Naser Rafuna, Ard Islami, Adrian Morina, Lirak Çelaj, Besfort Daka dhe Xhejlane Tërbunja.


“LUFTA ILIRO – ROMAKE” – është një komedi e stilit “Monty Python Flying Circuses” e cila trajton një pjesë të aktualitetit tonë por nga perspektiva antike.

Kjo shfaqje është njëfarë vazhdimësie e komedisë “TRE GJERMANËT E TRASHË” sa i përket stilit të lojës dhe humorit.

"Lufta Iliro - Romake" është përkrahur nga: Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve