Aktrimi/Oda/Gjithçka 1.5

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda
Jump to navigation Jump to search

Gjithçka 1.5 - 2007
Doruntina Basha, Zoga Çeta, Fjolla Hoxha


Adaptimi dhe Regjia: Erson Zymberi Luajnë: Ard Islami, Flutura Zeneli, Fisnik Ademi, Edita Hashani, Ernest Zymberi, Florentina Ademi Skenografia dhe kostumet: Petrit Bakalli“GJITHÇKA 1.5” është shfaqje që trajton ngjarjen në një dyqan të hapur në hyrje të një ndërtese ku shiten të gjithë artikujt me çmim prej 1.5 euro. Shfaqja trajton peripecitë e banorëve të cilët kur hyjnë dhe dalin nga banesat e tyre duhet të kalojnë nëpër shitoren, e cila është e mbyllur gjatë natës. Shfaqja gjithashtu trajton peripecitë e banorëve për zgjidhjen e këtij problemi, të cilin ata e kishin lejuar të krijohet fillimisht.


Ky projekt është financuar nga:OPIC, SIDA dhe ECF nuk i ndajnë domosdoshmërisht opinionet e shfaqura në këtë shfaqje. Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj shfaqjeje i takon krejtësisht autorëve.