Jump to content

Aktrimi/Oda/Çelësi

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Çelësi - 2004


Autor: Visar Krusha
Regjia: Artur TAHIRAJ
Luajnë: Ryvë KAJTAZI; Adrian MORINA;


"Çelësi" është shfaqje që i përket teatrit natyralist. Dy të rinj mbeten të mbyllur në një dhome pasi që atyre iu humb çelësi. Derisa e kërkojnë atë, ata gjenden edhe para një fakti tjetër se atyre u mungon edhe çelësi i njohjes së njëri tjetrit. Drama vazhdon në kërkim të njohjes së njëri tjetrit dhe të vetvetes.