Jump to content

Aktrimi/Oda/Çdo të hënë

Nga Wikibooks
< Aktrimi‎ | Oda

Çdo të hënë - 2007 - 2008
Shkruar nga Sara Bogatti


Regjia:Burbuqe Berisha Skenografia:Rozafa Basha Kostumet:Ilirjana Loxha Luajnë:Arbreshë Grabovci, Ansa Ismaili, Ilire Çelaj

"ÇDO TË HËNË" është shfaqje e punuar nga një ekip i përbërë tërësisht prej gjinisë femërore. "ÇDO TË HËNË" është shfaqur si premierë në teatrin ODA më 8 Mars, duke e shënuar kështu Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

"ÇDO TË HËNË" na zbulon se çka bëjnë dhe flasin gratë kur burrat nuk janë në shtëpi ... "ÇDO TË HËNË" është përkrahur nga: MAMACASH dhe RRGGK (Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës)