Aktrimi/726 Gjakova

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Film dokumentar i metrazhit të shkurt dedikuar qytetarëve të Kosovës, të cilët humben jetën në luftën e vitit 1999 në Kosovë, prezentuar nga "Morina Films" dhe "Puntor't Social"

Ekipi realizues[redakto]

Aktrimi[redakto]

Armond Morina, Drita Abdullahu, Dielli Rizvanolli, Jon Maloku, Rina Bërdoniqi, Valdrin Rizvanolli, Ilir Rogova, Hysen Hamza, Qefsere Berkani, Ramazan Bekani, Miradie Muriqi, Myrvete Kurtishi, Behar Zenelaj, Arben Lleshi, Arta Haxhidauti, Muhamet Musliu, Nik Hyseni, Shefki Xharavina, Mehmet Grezda, Kasim Qerkezi, Nevruz Dajqi, Sami Morina, Mon Brovina, Almi Korenica, Hyrie Xharra, Afrore Qela Morina, Albert Morina.

Regjia[redakto]

Blerta Basholli, Artan Korenica; Ass. regjie Burim Baftiu

Skenari[redakto]

Artan Korenica, Blerta Basholli, Armond Morina

Producent[redakto]

Armand Morina, Petrit Domi

Kamera[redakto]

Artan Korenica; Ass.kamermani Alban Morina

Ndriçimi[redakto]

Artan Korenica

Montazhi[redakto]

Liridon Kabashi

Zëri[redakto]

Ptrik Domi

Muzika[redakto]

Kompozimi : Trimor Dhomi; Kënga : "Shkun Bilbilat"; Intepretues: Adelina Thaqi

Kostumografia[redakto]

Linda Polloshka, Ardita Rizvanolli

Skenografia[redakto]

Petrit Bakalli

Drejtor i projektit[redakto]

Arben Lleshi

Grimi[redakto]

Shefki Xharavina

Pjesëmarrja në festivale[redakto]

Word Premiere, Official Selection, 38 International Film Festival Rotterdam 2009


Busho, Budapest Short Film Festival, Informational Screening, 2009


Toffofest, International Film Festival, Kosovo Albanian Panorama, Tour, Poland 2009


Yutoube : copëza 123