7 Marsi, njihuni me 10 mësueset që morën “Medaljen e Mirënjohjes”

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Në ditën e 7 Marsit, kryeministri Edi Rama vlerësoi me “Medaljen e Mirënjohjes” 10 mësuese nga i gjithë vendi. Ceremonia u mbajt sot në mesditë në Kryeministri.

Rajmonda Zaharia, mësuese në Liceun Artistik Tiranë.

Marjana Papavangjeli, mësuese e Gjuhës dhe Letërsisë shqipe në shkollën “Ali Demi”, Vlorë.

Lindita Bleta, mësuese e Matematikës në shkollën e Mesme “Jordan Misja” në Shkodër.

Shazie Sherri, mësuese muzike në shkollën “Jakov Xoxa” në Fier.

Vasilika Kllapi, mësuese e Gjuhë Letërsisë në shkollën e mesme “Pandeli Sotiri”, Gjirokastër.

Edlira Angjeliu, histori Gjeografi, në shkollën e mesme “Kristaq Kapo”, Berat.

Vera Shuedari, mësuese e Biologjisë në shkollë e mesme “Partizani” Tiranë.

Teuta Palushi, mësuese gjuhës anglezë në shkollën e mesme Lezhë.

Mimoza Shahu, mësuese edukimit fizik shkollë e mesme Korçë.

Majlinda Kromidha, mësuese matematike, shkolla “Sul Hari”, Elbasan.


7 Mars 2018