Vargje me Gjemba/9

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

PO VJEN ZONJA
ELIZABET RENFaqe 8
faqe
- 9 -

Faqe 10
Po vjen po vjen z. Elizabet Ren
Disa pyesin-vallë ç`do të na bjen
Jo, jo ajo asgjë nuk dhuron
Vetëm për terrorin raporton.

  N`Prishtinë Amerika hapi një zyrë
  Ne s`na u hoq asnjë mynxyrë
Zoti Engël ishte këtu e shkoi
Dhunën mbi ne regjimi e shtoi.

Shqiptarët përditë maltretohen
Gratë dhe fëmijtë po tmerrohen     
 Ikin njerëzit nga shtëpitë e veta
 Duke i lënë ato si të shkreta.

 Lart mbajnë konferenca me gazetarë
 Njoftojnë opinjonin ndërkombëtar
 Ata na qojnë selam-jemi me ju
 Duroni, duroni, le t`ju pjerdhin hu!

                1996 

Faqe 8
faqe
- 9 -

Faqe 10