Suretu El Bekare/98

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 98 ose Kur'an 2:98[redakto]

Origjinal: مَن كَانَ عَدُوًّا لِّلّهِ وَمَلآئِكَتِهِ وَرُسُلِهِ وَجِبْرِيلَ وَمِيكَالَ فَإِنَّ اللّهَ عَدُوٌّ لِّلْكَافِرِينَ
Shqip: Kush është armik i All-llahut, i engjëjve të Tij, i të dërguarve të Tij, i Xhibrilit dhe i Mikailit (ai është mosbesimtarë), All-llahu është pa dyshim armik i mosbesimtarëve.
Komentim:
Lidhje: