Suretu El Bekare/72

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 72 ose Kur'an 2:72[redakto]

Origjinal: وَإِذْ قَتَلْتُمْ نَفْساً فَادَّارَأْتُمْ فِيهَا وَاللّهُ مُخْرِجٌ مَّا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ
Shqip: (Përkujtoni) Kur e patët mbytur një njeri dhe u kundërshtuat mes veti për te, e All-llahu është zbulues i asaj që e mbanit fshehtë.
Komentim:
Lidhje: