Jump to content

Suretu El Bekare/175

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 175 ose Kur'an 2:175[redakto]

Origjinal: أُولَـئِكَ الَّذِينَ اشْتَرَوُاْ الضَّلاَلَةَ بِالْهُدَى وَالْعَذَابَ بِالْمَغْفِرَةِ فَمَآ أَصْبَرَهُمْ عَلَى النَّارِ
Shqip: Ata janë që në vend të udhëzimit e morën humbjen dhe dënimin në vend të shpëtimit. Sa të durueshëm qenkan ata ndaj zjarrit?
Komentim:
Lidhje: