Suretu El Bekare/166

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 166 ose Kur'an 2:166[redakto]

Origjinal: إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُواْ مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُواْ وَرَأَوُاْ الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الأَسْبَابُ
Shqip: Dhe (sikur të shihnin) kur do të largohen ata që u prinin atyre që i ndiqnin (paria largohet prej atyre që u shkuan pas), e të gjithë e shohin dënimin dhe këputen lidhjet e tyre.
Komentim:
Lidhje: