Suretu El Bekare/10

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 10 ose Kur'an 2:10[redakto]

Origjinal: فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضاً وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ
Shqip: Në zemrat e tyre ka sëmundje, pra All-llahu ua shton sëmundjen, dhe pësojnë dënim të dhembshëm për shkak se përgënjenin .
Komentim:
Lidhje: