Dallime mes rishikimeve të "Mrekullitë e Kur'anit/Ndieshmëria dhe lëkura"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
 
No edit summary
 
“…Sa herë që tu piqen lëkurat e tyre do t’ua ndërrojmë me lëkurë tjetër me qëllim që ta shijojnë vuajtjen…”56
 
{|class="toccolours" style="float:right; clear:right; margin-left:1em; width:22em; text-align:left; font-size:90%;"
{|BORDER="3" ALIGN="RIGHT" CELLPADDING="1" WIDTH=32% CELLSPACING="0" STYLE="MARGIN: 1EM 0 0 0; BORDER: 1PX #AAA SOLID; BORDER-COLLAPSE: COLLAPSE; BODERCOLOR="BLUE" FONT-SIZE:95%"
|-
|- BGCOLOR="BLACK"
|<P ALIGN="JUSTIFY"><FONT COLOR="WHITE">Ai na mëson për këtë duke qenë se është një realitet natyror e jo si një zbulim shkencor në lëminë e mjeksisë. Ai vetëm e tregon një realitet.
|}
<P ALIGN="JUSTIFY">Urtësia e këtij ajeti është mu tek ndërimi i lëk¬urës e ajo bëhet për ta shijuar dënimin. Sipas Kur’anit vendi i ndijimit të dënimit qenka lëk¬u¬ra. Tani të shohim se ç’na thotë shkenca.
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve