Dallime mes rishikimeve të "Faqja Kryesore"

Jump to navigation Jump to search
6.429 bytes removed ,  16 vjet më parë
Replacing page with '{{mirësevini}} {|style="width:100%; margin-bottom:1em; padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0" {{libriimuajit}} {{personalitete}} |} {{kryemesi}} {{rafte}} {{Wikimedia}} {...'
No edit summary
(Replacing page with '{{mirësevini}} {|style="width:100%; margin-bottom:1em; padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0" {{libriimuajit}} {{personalitete}} |} {{kryemesi}} {{rafte}} {{Wikimedia}} {...')
{{mirësevini}}
<div style="width:98%; background-color:#ffffff; padding:4px">
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{|style="width:100%; margin-bottom:1em; padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
{{libriimuajit}}
| style="border:1px solid #8898bf; width:55%; vertical-algin:top" valign="top" |
{{personalitete}}
<div style="background-color:#cbd7f9; border-bottom:1px solid #aaaaaa; text-indent:1em; top:0; text-align:center"><big>'''Mirësevini tek WikiBooks!'''</big></div>
<div style="padding:0.6em">
{| style="padding-bottom:0; padding-top:0; margin-top:0"
| style="width:65%; padding:0.5em; text-align:justify; padding-bottom:0; padding-top:0" |
|}
{{kryemesi}} {{rafte}} {{Wikimedia}} {{interwiki}}
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{|
<div style="margin-top:4px;">
Mirësevini tek '''[[WikiBooks]]''', një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një bibliotekë të lirë shumëgjuhëshe. WikiBooks është shoqëruesi i enciklopedisë së lirë [http://www.wikipedia.org Wikipedia]. [[Biblioteka]] në shqip sapo është filluar dhe tani për tani ka vetëm disa libra me gjithsej [[Speciale:Statistics|'''{{NUMBEROFARTICLES}}''']] [[Speciale:Allpages|faqe]], ne ju inkurajojmë të krijoni sa më shumë libra të rinj.
Për më shumë informacion shikoni [[:en:Main_Page|bibliotekën në anglisht]], [[:w:sq:Faqja Kryesore|enciklopedinë në shqip]], ose [[:en:w:Main_Page|enciklopedinë në anglisht]].
</div>
|}
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{|style="width:100%; margin-bottom:1em; padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
| style="border:1px solid #8898bf;width: 50%;vertical-algin:top" valign="top" |
<div style="background-color:#cbd7f9; border-bottom:1px solid #aaaaaa; text-indent: 1em;top:0">'''Libri i muajit - [[Ilirët]]'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
<p align="justify">Historia e shoqërisë njerëzore fillon që në kohën kur nga kopeja e majmunëve antropoidë u formuan grupet e para të njerëzve primigjenë. Kjo ndarje e njeriut nga bota e kafshëve u krye nëpërmjet një proçesi shumë të gjatë, të ndërlikuar dhe të papërsëritshëm. Periudha më e hershme e zhvillimit të kësaj shoqërie primitive njihet arkeologjikisht me emrin e paleolitit (nga greqishtja palaios=i vjetër, lithos=gur) dhe përfshin periudhën afërsisht nga 1 500 000 deri në 10 000 vjet më parë. Kjo epokë ndahet nga ana e saj në paleolit të ulët, të mesëm dhe të lartë. Në vendin tonë nuk janë zbuluar mbeturina kulturore nga paleoliti i ulët, që zë një pjesë të madhe të epokës së pleistocenit, dhe vjen deri në kohën e vërshimit të akullnajave. </p>
| style="width:1em" |
| style="border:1px solid #8898bf; vertical-align:top;" valign="top" |
<div style="background-color:#cbd7f9; border-bottom:1px solid #aaaaaa; text-indent:1em; top:0">'''Personalitete'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
[[Figura:Libri.jpg |thumb|150px|right|Libra]]
* [[Ahmet Delia]]
* [[Ymer Agë Ulqini]]
* [[Teutat]]
|}
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{|style="width:100%; margin-bottom:1em; padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
| style="border:1px solid #8898bf; width:50%; vertical-algin:top" valign="top" |
<div style="background-color:#cbd7f9; border-bottom:1px solid #aaaaaa; text-indent:1em; top:0">'''Libri i fundit'''</div><div style="padding: 0.6em">
[[Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët]], Muhidin Ahmeti<br>[[Shqiptarët]], Xhorxh Fred Uilliamsi
| style="width: 1em" |
| style="border:1px solid #8898bf; vertical-align:top;" valign="top" |
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0">'''Fjala e urtë e javës'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
* Ujku qimen e ndërron, por zakonin s'e harron. ''([[shqip]])''
|}
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
<div style="background-color:#cbd7f9; border:1px solid #aaaaaa; text-indent: 1em;">'''Rafte'''</div>
<div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:5px 5px 0 5px; margin-bottom:1em;">
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{| width=100% style="font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:95%; background-color:#ffffff;
| width=1%| [[Figura:P physics.png|50px|Shkencat Natyrore dhe Teknologjia]]
| width=46% style="border-bottom:1px dashed #aaaaaa;" | '''Shkencat Natyrore dhe Teknologjia<br/>
*[[Java Scripts Libri]]
| width=1%| [[Figura:P art.png|50px|Kultura dhe Arti]]
| width=48% style="border-bottom:1px dashed #aaaaaa;" | '''Kultura dhe Arti'''<br/>
[[Kur'ani]] - [[Hadithe]] - [[Libri i namazit]] - [[Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët]] - [[Mrekullitë e Kur'anit]] - [[Parashikimet e Gjoni të Jerusalemit]] - [[Ymer Agë Ulqini]] - [[Bagëti e Bujqësi]] - [[Poezi të Shpend Sallaku]] - [[Bibla]]
|-
| width=1%| [[Figura:P countries.png|50px|Shkencat Shoqërore dhe popujt]]
| width=48% | '''Shkencat shoqërore dhe popujt'''<br/>
[[Ilirët]] - [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës]] - [[Kushtetuta e Kaçanikut]] - [[Origjina e fjalës Kosovë]] - [[Ahmet Delia]] - [[Autorët antikë për Ilirët]] - [[Medvegja në ditët tona]] - [[Enciklopeditë e huaja për Shqiptarët]] - [[Barcoleta]] - [[Shqiptarët]]
| [[Figura:P culture.png|50px|Jeta dhe Stili]]
|'''Jeta dhe Stili'''<br/>
[[Wiki kuzhina]] - [[Fantazmat e një epoke të mërzitshme]]
|-
|}
</div></div>
<!-- -------------------------------------------------------------------------------------- -->
<div style="width: 100%; border: 1px solid #8898bf; margin-bottom: 1em;">
<div style="background-color:#cbd7f9; border-bottom:1px solid #aaaaaa; text-indent: 0.5em;">'''Wiki-Projekte të tjera'''
</div></div>
<!-- -------------------------------------------------------------------------------------- -->
<div style="text-align:center; padding-right:2em;">
<small>{{msg:Wikimediaprojekte}}</small>
</div>
<!-- -------------------------------------------------------------------------------------- -->
[[ar:]]
[[ang:]]
[[bg:]]
[[ca:]]
[[cs:]]
[[cv:]]
[[cy:]]
[[da:]]
[[de:]]
[[dk:]]
[[el:]]
[[en:]]
[[eo:]]
[[es:]]
[[et:]]
[[fa:]]
[[fi:]]
[[fr:]]
[[gl:]]
[[he:]]
[[hu:]]
[[ia:]]
[[id:]]
[[ie:]]
[[is:]]
[[it:]]
[[ja:]]
[[ko:]]
[[ku:]]
[[la:]]
[[lt:]]
[[mk:]]
[[na:]]
[[nl:]]
[[no:]]
[[pl:]]
[[pt:]]
[[ro:]]
[[ru:]]
[[simple:]]
[[sk:]]
[[sl:]]
[[sr:]]
[[su:]]
[[sv:]]
[[ta:]]
[[th:]]
[[tr:]]
[[tt:]]
[[uk:]]
[[vi:]]
[[zh:]]
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve