Dallime mes rishikimeve të "Suretu Jusuf"

Jump to navigation Jump to search
2.062 bytes added ,  16 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
__NOTOC__
*'''[[Kur'ani|INDEKSI KUR'ANORË]]'''
 
{|border="1" align="center" width="760" cellpadding="1" cellspacing="0" style="background: #f9f9f9; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse; font-size:90%"
|-
*'''!colspan=6|[[Kur'ani|INDEKSI KUR'ANORË]]''' ||colspan=24|
|-
!colspan=2|'''Ajeti:''' ||colspan=28| {{PAGENAME}}
|-border="3" cellpadding="1" cellspacing="0" style="border: 3px #aaa solid; border-collapse: collapse;"
|[[#1.|1.]] ||[[#2.|2.]] ||[[#3.|3.]] ||[[#4.|4.]] ||[[#5.|5.]] ||[[#6.|6.]] ||[[#7.|7.]] ||[[#8.|8.]] ||[[#9.|9.]] ||[[#10.|10.]] ||[[#11.|11.]] ||[[#12.|12.]] ||[[#13.|13.]] ||[[#14.|14.]] ||[[#15.|15.]] ||[[#16.|16.]] ||[[#17.|17.]] ||[[#18.|18.]] ||[[#19.|19.]] ||[[#20.|20.]] ||[[#21.|21.]] ||[[#22.|22.]] ||[[#23.|23.]] ||[[#24.|24.]] ||[[#25.|25.]] ||[[#26.|26.]] ||[[#27.|27.]] ||[[#28.|28.]] ||[[#29.|29.]] ||[[#30.|30.]]
|-
|[[#31.|31.]] ||[[#32.|32.]] ||[[#33.|33.]] ||[[#34.|34.]] ||[[#35.|35.]] ||[[#36.|36.]] ||[[#37.|37.]] ||[[#38.|38.]] ||[[#39.|39.]] ||[[#40.|40.]] ||[[#41.|41.]] ||[[#42.|42.]] ||[[#43.|43.]] ||[[#44.|44.]] ||[[#45.|45.]] ||[[#46.|46.]] ||[[#47.|47.]] ||[[#48.|48.]] ||[[#49.|49.]] ||[[#50.|50.]] ||[[#51.|51.]] ||[[#52.|52.]] ||[[#53.|53.]] ||[[#54.|54.]] ||[[#55.|55.]] ||[[#56.|56.]] ||[[#57.|57.]] ||[[#58.|58.]] ||[[#59.|59.]] ||[[#60.|60.]]
|-
|[[#61.|61.]] ||[[#62.|62.]] ||[[#63.|63.]] ||[[#64.|64.]] ||[[#65.|65.]] ||[[#66.|66.]] ||[[#67.|67.]] ||[[#68.|68.]] ||[[#69.|69.]] ||[[#70.|70.]] ||[[#71.|71.]] ||[[#72.|72.]] ||[[#73.|73.]] ||[[#74.|74.]] ||[[#75.|75.]] ||[[#76.|76.]] ||[[#77.|77.]] ||[[#78.|78.]] ||[[#79.|79.]] ||[[#80.|80.]] ||[[#81.|81.]] ||[[#82.|82.]] ||[[#83.|83.]] ||[[#84.|84.]] ||[[#85.|85.]] ||[[#86.|86.]] ||[[#87.|87.]] ||[[#88.|88.]] ||[[#89.|89.]] ||[[#90.|90.]]
|-
|[[#91.|91.]] ||[[#92.|92.]] ||[[#93.|93.]] ||[[#94.|94.]] ||[[#95.|95.]] ||[[#96.|96.]] ||[[#97.|97.]] ||[[#98.|98.]] ||[[#99.|99.]] ||[[#100.|100.]] ||[[#101.|101.]] ||[[#102.|102.]] ||[[#103.|103.]] ||[[#104.|104.]] ||[[#105.|105.]] ||[[#106.|106.]] ||[[#107.|107.]] ||[[#108.|108.]] ||[[#109.|109.]] ||[[#110.|110.]] ||[[#111.|111.]]
|}
 
'''Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!'''
 
111. Ne tregimet e tyre (të dërguarve dhe të Jusufit me vëllezër) pati mësime e përvojë për të zotët e mendjes. Ai (Kur’ani) nuk është bisedë e trilluar, por vërtetues i asaj që ishte më parë (librave të shenjta) dhe sqarues i çdo sendi, e edhe udhërrëfyes e mëshirë për një popull që beson.
 
{{Suret Kur'anore}}
 
[[Category:Kur'ani]]
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve