Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

Jump to navigation Jump to search
No edit summary
*XII. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Marrëdhëniet dhe marrëveshjet ndërkombëtare|Marrëdhëniet dhe marrëveshjet ndërkombëtare]]'''
 
*XIII. MBROJTJAMbrojtja, SIGURIAsiguria, GJENDJAgjendja Ee LUFTËSluftës DHEdhe GJENDJAgjendja Ee JASHTËZAKONSHMEjashtëzakonshme
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja|Mbrojtja]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Siguria|Siguria]]
**2. Siguria
***a) [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Policia e Kosovës|Policia e Kosovës]]
***b) [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Trupat Mbrojtëse të Kosovës|Trupat Mbrojtëse të Kosovës]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e luftës|Gjendja e luftës]]
**4. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e jashtëzakonshme|Gjendja e jashtëzakonshme]]
 
*XIV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Ndryshimi i kushtetutës|Ndryshimi i kushtetutës]]
*XIV. NDRYSHIMI I KUSHTETUTËS
*XV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat kalimtare dhe të fundit|Dispozitat kalimtare dhe të fundit]]
*XV. DISPOZITAT KALIMTARE DHE TË FUNDIT
 
 
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve