Dallime mes rishikimeve të "Faqja Kryesore"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
<div style="width:100%;background-color:#fff;padding:5px">
{|border="0" width="100%"
|-
| rowspan="2" valign="bottom" | <big><big>Mirësevini tek Wiki Books!</big></big>
|-
| colspan="2" | &nbsp;
 
{|style="width: 100%;margin-bottom: 1em;padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
 
| style="border: 1px solid #8898BF;width: 55%;vertical-algin:top" valign="top" |
<center>
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0; text-align:center">'''Mirësevini tek Wiki Books!'''</div>
Sot është [[w:sq:{{CURRENTDAYNAME}}|{{CURRENTDAYNAME}}]], [[w:sq:{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}|{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}]] [[w:sq:{{CURRENTYEAR}}|{{CURRENTYEAR}}]] ([[w:sq:UTC|UTC]])<br>Në formatin [[w:en:ISO 8601|ISO 8601]] {{CURRENTYEAR}}-{{CURRENTMONTH}}-{{CURRENTDAY}}'''T'''{{CURRENTTIME}} <br>
<div style="padding: 0.6em">
</center>
{| style="padding-bottom: 0;padding-top:0;margin-top:0"
| style="width:65%;padding:0.5em;text-align:justify;padding-bottom:0;padding-top:0" |
|}
{{Biblioteka}}
[[Biblioteka]]
* [[Ilirët]]
:'''Autor''': Redaktuesi kalimtarë në [[w:sq:Faqja Kryesore|Wikipendia Enciklopedi e Lirë]]
* [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës]]
:'''Autor''':Dr. sc. Kurtesh SALIU - Mr. sc. Fatmir FEHMIU
* [[Kushtetuta e Kaçanikut]]
:'''Autor''': Redaktuesi kalimtarë në [[w:sq:Faqja Kryesore|Wikipendia Enciklopedi e Lirë]]
*[[Origjina e fjalës Kosovë]]
:'''Autor''': Abdullah Konushevci
* [[Autorët antik për Ilirët]]
:'''Hipi Zhdripi'''
*[[Kur'ani]]
:'''Libër fetar Islam''' - Pëkthyer nga: Sherif Ahmeti
* [[Wiki kuzhina]]
:'''Autor''': Hipi Zhdripi
* [[Ymer Agë Ulqini]] kënga
:'''Autor''': Arbnesh, Krajë
* [[Medvegja në ditët tona]]
:'''Autor''': Redaktuesi kalimtarë në [[w:sq:Faqja Kryesore|Wikipendia Enciklopedi e Lirë]]
* [[Enciklopedit e huaja për Shqiptarët]]
* [[Ahmet Delia]]
<table> <tr> <td align="left" valign="top" style="background:#f3f3f3; padding:8px">
 
<div style="margin-top: 5px;">
Mirësevini tek '''[[Wiki Books]]''', një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një Bibliotekë të lirë shumëgjuhësh. Wiki Books është shoqëruesi i enciklopedisë së hapur [http://www.wikipedia.org Wikipedia]. [[Biblioteka]] në shqip është e sapo filluar dhe tani për tani ka vetëm 5 libra me gjithsej [[Speciale:Allpages|'''{{NUMBEROFARTICLES}}''']] faqe , dhe ju inkurajojmë të krijoni libra të rinj.
 
Për më shumë informacion shikoni [http://en.wikibooks.org/wiki/Main_Page biblioteka në anglisht], [http://sq.wikipedia.org enciklopedinë në shqip], ose [http://en.wikipedia.org enciklopedinë në anglisht].
</div>
|}
{|style="width: 100%;margin-bottom: 1em;padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
| style="border: 1px solid #8898BF;width: 45%;vertical-algin:top" valign="top" |
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0">'''Libri i muajit - [[Ilirët]]'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
<p align="justify">Historia e shoqërisë njerëzore fillon që në kohën kur nga kopeja e majmunëve antropoidë u formuan grupet e para të njerëzve primigjenë. Kjo ndarje e njeriut nga bota e kafshëve u krye nëpërmjet një procesi shumë të gjatë, të ndërlikuar dhe të papërsëritshëm. Periudha më e hershme e zhvillimit të kësaj shoqërie primitive njihet arkeologjikisht me emrin e paleolitit (nga greqishtja palaios - i vjetër, lithos - gur) dhe përfshin periudhën afërsisht nga 1 500 000 deri në 10 000 vjet më parë. Kjo epokë ndahet nga ana e saj në paleolit të ulët, të mesëm dhe të lartë. Në vendin tonë nuk janë zbuluar mbeturina kulturore nga paleoliti i ulët, që zë një pjesë të madhe të epokës së pleistocenit e vjen deri në kohën e vërshimit të akullnajave Riss. </p>
 
| style="width: 1em" |
==Wiki Books në gjuhë të tjera==
| style="border: 1px solid #8898BF;vertical-align:top;" valign="top" |
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0">'''Personalitete'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
[[Figura:Libri.jpg |thumb|right|Libri]]
* [[Ahmet Delia]]
* [[Ymer Agë Ulqini]]
|}
 
{|style="width: 100%;margin-bottom: 1em;padding:0;" cellpadding="0" cellspacing="0"
| style="border: 1px solid #8898BF;width: 35%;vertical-algin:top" valign="top" |
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0">'''Libri i fundit'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës]]
| style="width: 1em" |
| style="border: 1px solid #8898BF;vertical-align:top;" valign="top" |
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;top:0">'''Fjala e Urtë e Javës'''</div>
<div style="padding: 0.6em">
 
* Oxhaku le të jetë i shtrembër, tymi të shkojë përpjetë. '''JUG'''
 
|}
<div style="background-color:#CBD7F9;border:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;">'''Regale'''</div>
<div style="border:1px solid #8898BF;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:1em;">
{| width=100% style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 95%; background-color:#ffffff; " background="#ffffff"
| width=1%| [[Image:P physics.png|50px|Shkencat Natyrore dhe Teknologjia]]
| width=46% style="border-bottom: 1px dashed #AAAAAA;" | '''Shkencat Natyrore dhe Teknologjia<br/>
 
*Akoma nuk kemi materiale (falmënderit për ndihmën tuaj)
<!---------------------------------------------------------------->
| width=1%| [[Image:P art.png|50px|Kultura dhe Arti]]
| width=48% style="border-bottom: 1px dashed #AAAAAA;" | '''Kultura dhe Arti'''<br/>
 
[[Kur'ani]] - [[Libri i Namazit]] - [[Parashikimet e Gjoni të Jerusalemit]] - [[Ymer Agë Ulqini]] këngë -
 
|-
| width=1%| [[Image:P countries.png|50px|Shkencat Shoqërore dhe popujt]]
| width=48% | '''Shkencat Shoqërore dhe popujt'''<br/>
 
[[Ilirët]] - [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës]] - [[Kushtetuta e Kaçanikut]] - [[Origjina e fjalës Kosovë]] - [[Ahmet Delia]] - [[Autorët antik për Ilirët]] - [[Medvegja në ditët tona]] - [[Enciklopedit e huaja për Shqiptarët]]
 
<!---------------------------------------------------------------->
| [[Image:P culture.png|50px|Jeta dhe Stili]]
|'''Jeta dhe Stili'''<br/>
[[Wiki kuzhina]] -
|-
|}
</div>
 
<div style="width: 100%; border: 1px solid #8898BF; margin-bottom: 1em;">
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 0.5em;">'''Wiki Books në gjuhë të tjera'''
</div>
<small>
{{msg:Wikibooksgjuhë}}
</small>
</div>
 
==Projekte të tjera të Wikimedias==
 
<div style="width: 100%; border: 1px solid #8898BF; margin-bottom: 1em;">
<div style="background-color:#CBD7F9;border-bottom:1px solid #AAAAAA; text-indent: 0.5em;">'''Wiki Books projekte të tjera'''
</div>
<div style="text-align:center; padding-right:2em;">
<small>
{{msg:Wikimediaprojekte}}
</small>
</div>
 
<!-- Veq atu që kan përmi 1000 Artikuj -->
[[he:]]
[[de:]]
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve