Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Shqiptari~sqwikibooks"

Jump to navigation Jump to search
Llogaria juaj do të riemërohet
No edit summary
(Llogaria juaj do të riemërohet)
 
 
== Llogaria juaj do të riemërohet ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="sq" dir="ltr">
 
Përshëndetje,
 
Ekipi zhvillues tek Wikipedia është duke bërë disa ndryshime në atë se si llogaritë funksionojnë, që është pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme për të ofruar mjete të reja dhe më të mira për përdoruesit tonë, siç është njoftimi ndër wiki. Këto ndryshime do të bëjnë që ju të keni gjithkund emrin e njëjtë të llogarisë. Kjo do të na mundësojë që tu ofrojmë mjete të reja të cilat do tu mundësojnë të redaktoni dhe diskutoni në mënyrë më efikase dhe përdoruesit do të kenë autorizime më fleksible për mjetet.Një nga efektet anësore i këtij ndryshimi është se llogaritë e përdoruesve tani do të duhet të jenë të unifikuar në të gjitha 900 wiki't e Wikimedia-s. Për më shumë informacione shih [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|njoftimin]].
 
Fatkeqësisht, llogaria juaj ndeshet me një llogari tjetër, gjithashtu emëruar Shqiptari. Për tu siguruar që të dy ju të mund në të ardhmen të shfrytëzoni wiki-t e Wikimedia-s, do të riemërojmë llogarinë tuaj në Shqiptari~sqwikibooks. Llogaria juaj do të riemërohet në Prill 2015, së bashku me shumë llogari të tjera.
 
Llogaria juaj do të funksionojë si më parë dhe ju do të mbeteni si autor i të gjitha redaktimet që keni bërë deri më tani, por për tu kyçur do të duhet të shfrytëzoni emrin e ri të llogarisë. Nëse emri i ri nuk u pëlqen, mund të kërkoni që llogaria juaj përsëri të riemërohet duke shfrytëzuar [[Special:GlobalRenameRequest|këtë formë]].
 
Ju kërkojmë ndjesë për shqetësimet.
 
Yours,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 20 mars 2015 08:21 (UTC)
<!-- SUL finalisation notification -->

Menyja e lëvizjeve