Dallime mes rishikimeve të "Pjesë të zgjedhura nga Arben Orhani"

Jump to navigation Jump to search
U boshatis faqja
No edit summary
(U boshatis faqja)
{{Libri|Fantazmat e një epoke të mërzitshme|Arben Ohani|Hipi Zhdripi|2007}}
<center>A këndon apo vajton zogu në kafazë nuk e di, por në liri ai krijonë.<br> Zogu në liri nuk donë kafazin por atë që është brenda, zogu në kafazë ka frigë se vdesë nëse lëshon kafazin.<br><br>Punimet e më poshtme janë krijesë e zogut në liri.<br><br></center>
<center><hr width="70%"></center><br />
<center>'''<big>Përmbajta</big>'''</br>
{|style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-left: center; width: 30em; margin: auto"
|-
|<center>Tregimi</center>||... ... ...||<center>faqe</center>
|-
|Kopertina...||... ... ...||<center>...[[/1|1]]</center>
|-
|Dialog me varrmihësin...||... ... ...||<center>...[[/2|2]]</center>
|-
|Flagrancë e sakrifikuar...||... ... ...||<center>...[[/2|2]]</center>
|-
|Autostop...||... ... ...||<center>...[[/2|2]]</center>
|-
|Dilemë e mbikqyrur...||... ... ...||<center>...[[/2|2]]</center>
|-
|Lojëzhytje...||... ... ...||<center>...[[/3|3]]</center>
|-
|Ëndërr gënjeshtarësh...||... ... ...||<center>...[[/3|3]]</center>
|-
|Grabitja...||... ... ...||<center>...[[/3|3]]</center>
|-
|Fantazmat e një epoke të mërzitshme...||... ... ...||<center>...[[/4|4]]</center>
|-
|Njerëz...||... ... ...||<center>...[[/5|5]]</center>
|-
|Trajtë...||... ... ...||<center>...[[/5|5]]</center>
|-
|Zemra...||... ... ...||<center>...[[/5|5]]</center>
|-
|Përkëdhelja e fundit...||... ... ...||<center>...[[/5|5]]</center>
|-
|Fund i frikshëm...||... ... ...||<center>...[[/5|5]]</center>
|-
|Hija...||... ... ...||<center>...[[/6|6]]</center>
|}
<center><hr width="70%"></center><br />
Këto janë tregime të dhuruara për publikim në Wikibook me qëllim njoftimi të shoqërisë. Pjesët e publikuara nuk janë të lejuara për përdorim të gjërë <small>(p.sh. profitime materiale, shih '''GNU'''). Shënimi në fletën e parë dhe gjita prezentimet tjera që nuk kanë të bëjnë me materialin e pastër të kopjuar janë bërë nga redaktori më pajtim me '''GNU''' dhe [[Përdoruesi:Hipi Zhdripi/Leje| lejen e kopjimit]].</small><br> Materiali i plotë gjendet nën faqen e autorit '''Arben Orhanës'''<small> [[w:Arben Orhana|(A.O në Wikipedia)]]</small> në [http://www.arbenorhani.com/ rrjetë]<br>
 
[[Category:Libra]]
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve