Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Jetë e gjallesë"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
{|class="wikitable" width="100%" style="background-color:white; color:brown ; font-size:100%;"
|
:::'''<u>Pjesa e I-rë</u>'''
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si ka filluar të gjallëroj jeta në tokë?|Si ka filluar të gjallëroj jeta në tokë?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Po, si dukej toka kur gjallërojë jeta?|Po, si dukej toka kur gjallërojë jeta?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Cilat gjallesa jetojnë edhe në ujë edhe në dhe?|Cilat gjallesa jetojnë edhe në ujë edhe në dhe?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kur filloj gjuetia?|Kur filloj gjuetia?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si e masin gjeologët kohën?|Si e masin gjeologët kohën?]]<br>'''<u>Pjesa e II-të</u>''' është bosh, të këthen këtu.
;# Fieri?
|
;# Pse fituan Zvarranikët në tokë?
# Fieri?
;# Po, pse u zhduken shumica e tyre?
# Pse fituan Zvarranikët në tokë?
;# Ishin dinosaurët gjallesa grabitëse?
# Po, pse u zhduken shumica e tyre?
;# Kur vendosën lartëmadhërin e tyre mbi tokë, dinosaurët?
# Ishin dinosaurët gjallesa grabitëse?
;# Jetonin dinosaurët vende-vende?
# Kur vendosën lartëmadhërin e tyre mbi tokë, dinosaurët?
;# Po, mburoja trupore e dinosaurëve?
# Jetonin dinosaurët vende-vende?
;# Jetuan dinosarët në Artaktsë?
# Po, mburoja trupore e dinosaurëve?
;# Kishte ushqim të mjaftushëm për gjallesa aq të mëdha?
# Jetuan dinosarët në Artaktsë?
;# Kur filluan të fluturojnë reptilët?
# Kishte ushqim të mjaftushëm për gjallesa aq të mëdha?
;# Cilët nga dinosaurët ishin më të tmerrëshëm?
# Kur filluan të fluturojnë reptilët?
;# Cili dinosaurë bërtiste gjatë frymëmarrjes?<br>'''<u>Pjesa e III-të</u>''' është bosh, të këthen këtu.<br>'''<u>Pjesa e IV-të</u>''' është bosh, të këthen këtu.<br>'''<u>Pjesa e V-të</u>''' është bosh, të këthen këtu.<br>'''<u>Pjesa e VI-të</u>''' është bosh, të këthen këtu.
# Cilët nga dinosaurët ishin më të tmerrëshëm?
# Cili dinosaurë bërtiste gjatë frymëmarrjes?
<!-- -->
|}
2.797

edits

Menyja e lëvizjeve