Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Vorea Ujko"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
__NOTOC__
{|border="2" align=left cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" width="100%" style="margin:2px 0 0em 0em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; font-size:100%; empty-cells:show"
|colspan="2" align=center style="background:#778899; color:white"|''' Jakovpseu. XoxaVorea Ujko \ Domeniko Belici \ '''
|- bgcolor="#FFEBCD"
!colspan="2"|Jeta dhe Vepra
|- bgcolor="#f5f5f5"
|width="50%" align=center|[[Figura:JakovDomeniko XoxaBelici.gif|100px|JakovDomeniko XoxaBelici]]''
|width="50%" valign=top|
;Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra" <hr>
:''Pjesë nga:''
:'' Për JakovënDomenikon, ... :''
;Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra" <hr>
''provo nëse ekzistojnë:''<br>
[http://www.jakovxoxa.org http://www.jakovxoxa.org]
[http://www.jakovxoxa.edu .edu]
[http://www.jakovxoxa.al .al]
[http://www.jakovxoxa.com .com]
<hr>
|-
|colspan="2" align=center style="background:#dcdcdc;"|{{Në|JakovVorea XoxaUjko}}</small>
|-
|colspan="2" align=center style="background:#dcdcdc;"|'''<u>Vitviteja#</u>''' <br>
</pre></center>
|}
 
==1923==
* Në Fier lind Jakov Xoxa.<ref name=GJSH> <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.286</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
==1949==
* doli ''"Novela"''.<ref name=GJSH/>
==1957==
* doli ''"Buçet Osumi"''.<ref name=GJSH/>
==1965==
* doli romani ''"Lumi i vdekur"''.<ref name=GJSH/>
==1971==
* doli romani ''"Juga e Bardhë"''.<ref name=GJSH/>
==1979==
* Vdiq Jakov Xoxa.<ref name=GJSH/>
=====data=====
 
;1980:* doli vëllimi i parë romanit ''"Lulja e kripës"''.<ref name=GJSH/>
;1981:* doli vëllimi i dytë romanit ''"Lulja e kripës"''.<ref name=GJSH/>
=====të dhëna=====
sipas:
2.797

edits

Menyja e lëvizjeve