Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Bilal Xhaferri"

Jump to navigation Jump to search
* Të panjohuri, i djegin redaksinë e revistës ''Krahu i Shqiponjës''. Humbë dorëshkrimet e tij dhe shkrime tjera.<ref name=RI1995B0XHET/>
====1987====
* tetor (fillim) : vdesë pas një operacioni, në Çikago, ShBA.<ref name=RI1995B0XHET/><ref>''"...vdes në rrethana të panjohura më 1987"'' sipas <tt>GJUHA SHQIPE <small>PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT</small> fq.290</tt> Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9</ref>
 
====data====
;1993:* në Tiranë botohet libri i përgatitur për shtyp për të gjallë më 1967 : ''Krastakraus''.<ref name=RI1995B0XHET/>
2.797

edits

Menyja e lëvizjeve