Dallime mes rishikimeve të "Dy Madeleine, njera lindi me lirinë e Hebrenjeve dhe tjetra me lirinë e Kosovës"

Jump to navigation Jump to search
Faqe e re: Madelein Bardhi nga Gjakova, pagëzuar me emrin Madelein Albright nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga - BEQIR SINA, Nju Jork Dy Madeleine, njera lindi me lirinë e Hebrenjeve d...
(Faqe e re: Madelein Bardhi nga Gjakova, pagëzuar me emrin Madelein Albright nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga - BEQIR SINA, Nju Jork Dy Madeleine, njera lindi me lirinë e Hebrenjeve d...)
(Pa ndryshime)
40

edits

Menyja e lëvizjeve