Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
Skena e dobët, me porta, rubrika dhe tituj që ripërsërten për disa herë, shenjë ose e pa diuris së krijimit të amzës ose shenjë e mangësisë së kohës ose artikujve për lexuesit.
 
Duke u nisur nga ajo që fleta përfaqësonë një bashkësi fetare dhe si segment të qëllitqëllimit të saj janë gjitha moshat e shoqërisë të profesioneve e aktiviteteve të ndryshme atëher vërehet se fleta kapë vetem një segmet të vogël të saj, dhe atë një shtresë të shoqërisë që e zotnon internetin dhe që nuk ka problem të gjindet në të sa ka problem një student para tabelave për shpallje të notave, shpijave që japen me qira etj. Shpresojmë se programuei i amzës e rregullonë amzën ashtu që të përfaqëson tërë bashkësinë dhe të jetë e kapshme dhe këndëshme qetësuese për segmentin më të gjërë të besimtarve.
 
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve