Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
<ref>Seksioni [[#Bislamenet]] u pregatit pas vëzhgimit të kohë pas koshëm disa mujorë, në vitin 2007-2008</ref>
==Bimorg==
http://bim.org.mk/ - Shikimi i parë, bombardim total i trurit të njeriut!<ref>Seksioni [[#Bimorg]] ka filluar të pregatitet në dhjetor të 2008-ës</ref> Si do që të jetë duhet të ketë së paku tri porta të cilat nuk është lehtë të dallohen nga kryetitujt e titujt e artikujve. Porta horizontale dy katëshe, në katin e lartë ka një emblemen, fushat për kyçje dhe tri pulla të dekorura teksti i të cilave me vështirsi mund të lexohet nga pleqëria. Prapa këtyre pullave gjenden disa regjistra kopjet e të cilave mund të shkarkohen nga amza. Kati i dytë i portës horizontale ka 8 dyerë: ''Ballina'', ''Lajme'', ''Kontakti'', ''Kerko'', ''Punime Shkencore'', ''Fjalimet e Kryetarit'', ''Intervista'', dhe ''Kushtetuta''. Ku dera ''Kushtetuta'' në faktë është një etiket e lidhjes për shkarkimin e një regjistri të formës portable (.PDF). Portat vertkale janë paksa të pshtjelluara dhe të plasuar mes rubrikave të ndyshme dhe si të tilla formojnë tri shtylla që japin formën e shkronjës Pi e cila përcjellë gjitha regjistrat e amzës. Porta e plasuar në shtyllën vertikale në anën e majtë ri përsëritë portën horizontale. Porta në stylen vertikale në anën e djathtë përpos disa hyrjeve të ripërërituara nga pjesët e rubrikave tjera ka dhe një dyerë në krye që shpien deri tek revista <tt>Hëna e Re, Edicioni Elektronik</tt> dhe në fund të shtyllës gjendet një pull e madhe me foto etiket përsipri prapa së cilës gjendet adresa e regjistrit të revistës <tt>Ikre</tt>.
 
Skena e dobët, me porta, rubrika dhe tituj që ripërsërten për disa herë, shenjë ose e pa diuris së krijimit të amzës ose shenjë e mangësisë së kohës ose artikujve për lexuesit.
 
Duke u nisur nga ajo që fleta përfaqësonë një bashkësi fetare dhe si segment të qëllit të saj janë gjitha moshat e shoqërisë atëher vërehet se fleta kapë vetem një segmet të vogël të saj, dhe atë një shtresë të shoqërisë që e zotnon internetin dhe që nuk ka problem të gjindet në të sa ka problem një student para tabelave për shpallje të notave, shpijave që japen me qira etj. Shpresojmë se programuei i amzës e rregullonë amzën ashtu që të përfaqëson tërë bashkësinë dhe të jetë e kapshme dhe këndëshme qetësuese për segmentin më të gjërë të besimtarve.
 
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve