Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
<ref>Seksioni [[#Bislamenet]] u pregatit pas vëzhgimit të kohë pas koshëm disa mujorë, në vitin 2007-2008</ref>
==Bimorg==
http://bim.org.mk/ - Shikimi i parë, bombardim total i trurit të njeriut!<ref>Seksioni [[#Bimorg]] ka filluar të pregatitet në dhjetor të 2008-ës</ref> Si do që të jetë duhet të ketë së paku tri porta të cilat nuk është lehtë të dallohen nga kryetitujt e titujt e artikujve. Porta horizontale dy katëshe, në katin e lartë ka një emblemen, fushat për kyçje dhe tri pulla të dekorura teksti i të cilave me vështirsi mund të lexohet nga pleqëria. Prapa këtyre pullave gjenden disa regjistra kopjet e të cilave mund të shkarkohen nga amza. Kati i dytë i portës horizontale ka 8 dyerë: ''Ballina'', ''Lajme'', ''Kontakti'', ''Kerko'', ''Punime Shkencore'', ''Fjalimet e Kryetarit'', ''Intervista'', dhe ''Kushtetuta''.
 
----
'''Shënime:'''
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve