Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
Amza ka dy porta të ngjitura për regjistrat. Porta horizontale ka këto dyer ''Ballina'', ''Lajme'', ''Kolumne'', ''Intervista'', ''Lidhje'', ''Kontakti'', ''Harta'' dhe derën për fushoren ''Kërko''. Ndërsa porta vertikale me dy anësore ''Kurani Fisnik'' , ''Tefsir'', ''Dituria islame'', ''Edukata Islame'', ''Takvimi'', ''Video'', ''Galeri'', ''Abdesi'', ''Falja e Namazit'', ''Shkarkime'' dhe ''Zekati''.
 
Në përgjithësi regjistrat e amzës përmbajnë atë çka edhe premtonë emri i amzës. Ka ca artikuj që përpos që përcjellin aktivitetin e institucionit edhe ndoshta dalin jashtë emri të amzës dhe lexuesin besimtar që dëshiron të lexojë artikuj të qetë e që ja qetësojnë shprtin e iritojnë paksa.<ref>Seksioni [[#Bislamenet]] u pregatit pas vëzhgimit të kohë pas koshëm disa mujorë, në vitin 2007-2008</ref>
 
Skena e prezentimit është e kjarrtë në krahasim me skenat e amëzave tjera, është lehtë të dallohen portat dhe dyert e saj nga kryetituj e titujt e artikujve. Lexuesi nuk ''bombardohet'' me infomacione.
<ref>Seksioni [[#Bislamenet]] u pregatit pas vëzhgimit të kohë pas koshëm disa mujorë, në vitin 2007-2008</ref>
==Bimorg==
http://bim.org.mk/ - Shikimi i parë, bombardim total i trurit të njeriut!<ref>Seksioni [[#Bimorg]] ka filluar të pregatitet në dhjetor të 2008-ës</ref>
----
'''Shënime:'''
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve