Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
|}
==Bislamenet==
http://www.bislame.net - është amza zyrtare e Bashkësis Islame të Kosovës. Si duket kanë përvojë në mirëmbajtjen e fletës. Atikujt ë gjenden në regjistrat e saj kanë të bëjnë kryesish me aktivitete e bashkësisë islame të Kosovës dhe me besimtarët e tyre. Si duket artikujt e prezentuar në këtë amëzsaj huazohen nga amzat tjera e që kanë këndet e tyre rreth fesë islame. Amza nuk ka arkiv të rregull të artikujve dhe ka një arkiv të revistës <tt>Dituria Islame</tt>. Në arkiv gjenden të paketuara (.zip) 20 numra të revistës, kopje të cilat mund të shikohen me ndihmen e programe portalbe (.PDF).
 
Amza ka dy porta të ngjitura për regjistrat. Porta horizontale ka këto dyer ''Ballina'', ''Lajme'', ''Kolumne'', ''Intervista'', ''Lidhje'', ''Kontakti'', ''Harta'' dhe derën për fushoren ''Kërko''. Ndërsa porta vertikale me dy anësore ''Kurani Fisnik'' , ''Tefsir'', ''Dituria islame'', ''Edukata Islame'', ''Takvimi'', ''Video'', ''Galeri'', ''Abdesi'', ''Falja e Namazit'', ''Shkarkime'' dhe ''Zekati''.
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve