Dallime mes rishikimeve të "Interneti allashqiptarçe/565"

Jump to navigation Jump to search
No edit summary
|}
==Bislamenet==
http://www.bislame.net - është amza zyrtare e Bashkësis Islame të Kosovës. Si duket kanë përvojë në mirëmbajtjen e fletës. Atikujt ë gjenden në regjistrat e saj kanë të bëjnë kryesish me aktivitete e bashkësisë islame të Kosovës dhe me besimtarët e tyre. Si duket artikujt e prezentuar në këtë amëz huazohen nga amzat tjera e që kanë këndet e tyre rreth fesë islame. Amza nuk ka arkiv të rregull të artikujve dhe ka një arkiv të revistës <tt>Dituria Islame</tt>. Në arkiv gjenden të paketuara (.zip) 20 numra të revistës, kopje të cilat mund të shikohen me ndihmen e programe portalbe (.PDF).
* http://www.bislame.net
 
Amza ka dy porta të ngjitura për regjistrat. Porta horizontale ka këto dyer ''Ballina'', ''Lajme'', ''Kolumne'', ''Intervista'', ''Lidhje'', ''Kontakti'', ''Harta'' dhe derën për fushoren ''Kërko''. Ndërsa porta vertikale me dy anësore ''Kurani Fisnik'' , ''Tefsir'', ''Dituria islame'', ''Edukata Islame'', ''Takvimi'', ''Video'', ''Galeri'', ''Abdesi'', ''Falja e Namazit'', ''Shkarkime'' dhe ''Zekati''.
 
Në përgjithësi regjistrat e amzës përmbajnë atë çka edhe premtonë emri i amzës. Ka ca artikuj që përpos që përcjellin aktivitetin e institucionit edhe ndoshta dalin jashtë emri të amzës dhe lexuesin besimtar që dëshiron të lexojë artikuj të qetë e që ja qetësojnë shprtin e iritojnë paksa.
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve