Dallime mes rishikimeve të "Vitviteja/Deg' e shoqërisë së Stambollit për vivlla shqipe"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
* '''Sami Frashëri''' : <tt>Shkronjëtore e gjuhës shqip (1886), Dheshkronjë (1888)</tt> dhe <tt>Shqiperia ç'ka qenë, ç'është e ç'do të bëhet? (1899)</tt><ref name=Qosja>Rexhep Qosja : <tt>ASDRENI Jeta dhe vepra e tij</tt> - monografi, botimi i dytë. <tt>RILINDJA</tt> Redaksia e botimeve, Prishtinë 1987.</ref>
 
:Adresa: Rruga Politiei numër 9 Bukuresht, e vendosur në shtëpinë e Sotir Tarpo<ref><small> << </small> Visar Dodani, <tt>Memoriet e mija</tt> Albania, Constantza 1930, f.8 <small> >> </small> nxierrur nga : Rexhep Qosja : <tt>ASDRENI Jeta dhe vepra e tij</tt> - monografi, botimi i dytë. <tt>RILINDJA</tt> Redaksia e botimeve, Prishtinë 1987.</ref>
:rreth 1888 kishte mbi 2000 anëtarë.<ref name=Qosja>Rexhep Qosja : <tt>ASDRENI Jeta dhe vepra e tij</tt> - monografi, botimi i dytë. <tt>RILINDJA</tt> Redaksia e botimeve, Prishtinë 1987.</ref>
 
 
----
<references/>
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve