Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Fjalorthi"

Jump to navigation Jump to search
No edit summary
|'''Azimuti'''|| Azimuti - është këndi që formohet ndërmjet veriut dhe një pike ose objekti në hapësirë (terren) ose hartë.
|
|-
|<tt>
[[#A]]
[[#B]]
[[#C]]
[[#D]]
[[#Dh]]
[[#E]]
[[#F]]
[[#G]]
[[#Gj]]
[[#H]]
[[#I]]
[[#J]]
[[#K]]
[[#L]]
[[#M]]
[[#N]]
[[#O]]
[[#P]]
[[#Q]]
[[#R]]
[[#Rr]]
[[#S]]
[[#Sh]]
[[#T]]
[[#U]]
[[#V]]
[[#X]]
[[#Z]]
[[#Zh]]</tt>
|-
|colspan="3"|
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve