Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Jetë e gjallesë"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{|class="wikitable" width="100%" style="background-color:white; color:brown ; font-size:100%;"
|
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si ka filluar të gjallëroj jeta në tokë?|Si ka filluar të gjallëroj jeta në tokë?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Po, si dukej toka kur gjallërojë jeta?|Po, si dukej toka kur gjallërojë jeta?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si i quajnë gjeografët cofëtinat e moçme?|Si i quajnquajnë gjeografët coftinatcofëtinat e moçme?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si mund të gjejë fosile?|Si mund të gjejë fosiliefosile?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Gjallesat, ndikojnë në atmosferën e tokës?|Gjallesat, ndikojnë në atmosferën e tokës?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Cilat janë vetit e rëndësishme të gjallesave?|Cilat janë vetit e rëndësishme të gjallesave?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si e gjen moshën e gurit gjeologu?|Si e gjenëgjen moshenmoshën e gurit gjeologu?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si krijohen fosilet?|Si krijohen fosilet?]]
# Si krijohen fosiliet?
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kush ishte i pari me mbledhjen e fosileve?|Kush ishte i pari me mbledhjen e fosilievefosileve?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Çka është Kambriumi?|Çka është Kambriumi?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si dukej jeta në atë kohë?|Si dukej jeta në atë kohë?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kur kanë quar krye peshqit?|Kur kanë quequar krykrye peshqit?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kur ishin peshqit sundues të botës?|Kur ishin peshqit sundues të botës?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kur e pushtuan bimët tokën?|Kur e pushtuan bimët tokën?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Pse duel peshku nga uji?|Pse duel peshku nga uji?]]
# Pse dual pesku nga uji?
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#A kanë fakte gjeografët për pushtimin e dheut nga gjallesat?|A kanë fakte gjeografët për pushtimin e dheut nga gjallesat?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Cilat gjallesa jetojnë edhe në ujë edhe në dhe?|Cilat gjallesa jetojnë edhe në ujë edhe në dhe?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Kur filloj gjuetia?|Kur filloj gjuetia?]]
;# [[Tokajon/Jetë e gjallesë/1#Si e masin gjeologët kohën?|Si e masin gjeologët kohën?]]
|
# Fieri?
# Pse fituan Zvarranikët në tokë?
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve