Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Njeri e kufi/2"

Jump to navigation Jump to search
 
=====Si thirret toka e ujdhesës së shkretë?=====
{{dygishta}} Në gjirin e gjirit persë gjendet një ujdhesë. Aty bie shumë pakë shiu dhe gjatë tërë vitit nuk mund të shihet re me sy. Edhe pse është kështu, është shtet, është shtet i zinxhinëve të nivelit botërorë. Si e ka emrin nuk e di.
 
===== Çka është "Azia veç e veç" =====
{{dygishta}} ''[[Azia veç e veç]]'' është veç e imagjinuar. Sipas ati projekti të imagjinuar, lexuesit e këtij libri që kanë aftësinë e filtrimit të fjalëve nga biseda e lirë dhe gjeografët mblidhen, bisedojnë dhe në frymën e krijuar përmbledhin mësimet për Azinë dhe shtete e Azisë veç e veç. Si zakonisht projektet fillojnë nga bisedat e lira. Në këto biseda hidhen kornizat e bisedës që e formojnë projektin, shkruhen të dhënat e dala na bisedat dhe pastaj vije deri tek ''lufta shkencore-popullore'' e përkufizimit të fjalëve nga [[Diskutim:Afrika veç e veç|bisedat]] dhe krijimit të ''skeletit''.
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve