Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Gur e pluhur/3"

Jump to navigation Jump to search
=====Cili mal ka lartësin më të madhe?=====
=====Kur janë krijuar Alpet?=====
{{dygishta}}[[Tokajon/Fjalorthi|Ekspert Gjeografi na shkruan]]: ''Alpet janë kruijuar në periudhën terciare (është periudhë e erës kenozoike) e cila ndahet në njësi më të vogla – paleogjen dhe neogjen.''
 
=====Cilët janraë më të vjetër malet e larta apo të ulta?=====
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve