Dallime mes rishikimeve të "Grupi dhe nëngrupi"

Jump to navigation Jump to search
 
konkludojmë se <math>(A, \oplus )</math> është grup aditiv.
==Grupi i fundemfundëm dhe i pafundëm==
Grupi <math>(A, \oplus )</math> quhet ''i fundëm'' ose ''i pafundëm'' varësisht prej faktit se bashkësia <math>A</math> a është fundme apo e pafundme.
===Përkufizimi===
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve