Dallime mes rishikimeve të "Jeta dhe Vdekja/9"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
:“'''Asnjë ndodhi prej ndodhive '''(fatkeqësive) '''nuk e godet tokën, e as juve, përveç asaj që është shënuar më parë në Libër...”'''<ref>Kur’an, 57 / 22</ref>
gjithashtu edhe thënien:
:<big>'''" وعنده مفاتح الغيب لايعلمها إلا هو و يعلم ما في البر والبحر وما تسقط من ورقة إلا يعلمها ولا حبة في ظلمات الأرض ولارطبولا ولايابسرطب ولا يابس إلا في كتاب مبين"'''</big>
:'''“Tek Ai, janë çelësat e sekreteve, askush përveç Tij nuk i di ato. Ai e di se ç’ka në tokë dhe në det. Asnjë gjethe nuk bie''' (nga pema)''', pa dijen e Tij. As fara që është në brendi të tokës''' (nuk mbin)''', e nuk ka anjë send, të njomë e të thatë, të mos jetë i shkruar në Librin e Qartë.”<ref>Kur’an, 6 / 59</ref>
 
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve