Dallime mes rishikimeve të "Konventa mbi të drejtat e fëmijës (CRC)"

Jump to navigation Jump to search
v
vNo edit summary
? Ligji nr.8432, date 14.12.1998, “Per Azilin ne Republiken e Shqiperise”
 
? Ligji nr. 8410, date 30.09.1998, “Per Radion dhe Televizionin Publik dhe Privat ne Republiken e Shqiperise.
 
'''Privat ne Republiken e Shqiperise'''.
 
? Konventa kunder tortures dhe vuajtjeve ose trajtimeve mizore, jonjerezore e

Menyja e lëvizjeve