Artikuj më të vjetër

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 10 prill 2021 18:06. E shumta 5.000 rezultate janë ruajtur në kopje.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. II. RENDI EKONOMIK DHE SOCIAL‏‎ (15 shtator 2005 02:41)
 2. V. ORGANIZIMI TERITORIAL I REPUBLIKES Komuna dhe Qyteti‏‎ (15 shtator 2005 02:48)
 3. VIII. NDRYSHIMI I KUSHTETUTES‏‎ (15 shtator 2005 02:55)
 4. IX. DISPOZITAT KALIMTARE DHE TE FUNDIT‏‎ (15 shtator 2005 03:10)
 5. Antika‏‎ (15 shtator 2005 04:35)
 6. Pasta‏‎ (18 dhjetor 2005 18:03)
 7. Xupat‏‎ (18 dhjetor 2005 18:24)
 8. Sheqerpare‏‎ (18 dhjetor 2005 18:26)
 9. Kasata‏‎ (18 dhjetor 2005 18:29)
 10. Çokollatë‏‎ (18 dhjetor 2005 18:32)
 11. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Hyrje‏‎ (11 qershor 2006 22:28)
 12. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Detyrat e njeriut e të shtetasve‏‎ (11 qershor 2006 23:37)
 13. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit‏‎ (18 qershor 2006 17:55)
 14. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Liritë dhe të drejtat themelore‏‎ (18 qershor 2006 18:12)
 15. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kuvendi i Kosovës‏‎ (18 qershor 2006 18:30)
 16. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kryetari i Kosovës‏‎ (18 qershor 2006 18:45)
 17. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Qeveria e Kosovës‏‎ (18 qershor 2006 18:48)
 18. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykatat‏‎ (25 qershor 2006 13:16)
 19. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Këshilli i Lartë i Drejtësisë‏‎ (25 qershor 2006 13:17)
 20. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Prokuroria Publike‏‎ (25 qershor 2006 13:18)
 21. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Ombudspersoni i Kosovës‏‎ (25 qershor 2006 13:19)
 22. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Avokatia dhe noteria‏‎ (25 qershor 2006 13:20)
 23. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykata Kushtetuese e Kosovës‏‎ (25 qershor 2006 13:23)
 24. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Financat Publike‏‎ (25 qershor 2006 13:33)
 25. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Banka Qendrore‏‎ (25 qershor 2006 13:33)
 26. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kontrolli i Lartë‏‎ (25 qershor 2006 13:34)
 27. I.Dispozitat e përgjithshme‏‎ (3 korrik 2006 14:39)
 28. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Autoritetet Ndërkombëtare në Kosovë‏‎ (3 korrik 2006 14:41)
 29. IV.Kushtetutshmëria dhe ligjshmëria‏‎ (3 korrik 2006 14:43)
 30. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat themelore‏‎ (3 korrik 2006 22:22)
 31. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Rendi ekonomik dhe objektivat sociale‏‎ (3 korrik 2006 22:22)
 32. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria‏‎ (3 korrik 2006 22:23)
 33. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Vetëqeverisja lokale‏‎ (3 korrik 2006 22:25)
 34. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Referendumi‏‎ (3 korrik 2006 22:25)
 35. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Marrëdhëniet dhe marrëveshjet ndërkombëtare‏‎ (3 korrik 2006 22:27)
 36. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Të drejtat dhe detyrat e Kosovës‏‎ (3 korrik 2006 22:31)
 37. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Komisioni qendror i zgjedhjeve‏‎ (3 korrik 2006 22:40)
 38. Të drejta autori‏‎ (4 korrik 2006 10:12)
 39. Gjeje dhe rregullo një cung‏‎ (4 korrik 2006 12:17)
 40. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja‏‎ (4 korrik 2006 18:27)
 41. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Siguria‏‎ (4 korrik 2006 18:28)
 42. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Policia e Kosovës‏‎ (4 korrik 2006 18:29)
 43. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Trupat Mbrojtëse të Kosovës‏‎ (4 korrik 2006 18:29)
 44. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e luftës‏‎ (4 korrik 2006 18:30)
 45. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e jashtëzakonshme‏‎ (4 korrik 2006 18:31)
 46. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Ndryshimi i kushtetutës‏‎ (4 korrik 2006 18:32)
 47. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat kalimtare dhe të fundit‏‎ (4 korrik 2006 18:32)
 48. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Aplikimi i Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës‏‎ (4 korrik 2006 18:35)
 49. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Organet e Kosovës‏‎ (4 korrik 2006 18:36)
 50. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Harmonizimi i dispozitave të UNMIK-ut me Kushtetutën e Përkohshme të Kosovës‏‎ (4 korrik 2006 18:37)

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).