Skeda:P physics.svg

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 400 × 360 pixel, madhësia e skedës: 9 KB)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përmbledhje

Përshkrimi
Data
Burimi Based on Image:P physics.png
Autori
Versione tjera

Derivative works of this file: P physics violet.png

Licencimi:

GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraThumbnailDimensionetPërdoruesiKoment
e tanishme1 korrik 2008 10:28Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 korrik 2008 10:28400 × 360 (9 KB)ActamFixed with Inkscape, now a valid SVG too...
14 gusht 2006 01:38Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 gusht 2006 01:38400 × 360 (14 KB)Chris-martin
1 gusht 2006 06:09Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 06:09400 × 360 (11 KB)Chris-martin
1 gusht 2006 06:06Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 06:06400 × 360 (10 KB)Chris-martin
1 gusht 2006 06:05Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 06:05400 × 360 (9 KB)Chris-martin
1 gusht 2006 05:57Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 05:57400 × 360 (9 KB)Chris-martin
1 gusht 2006 05:40Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 05:40400 × 360 (12 KB)Chris-martinhmmm
1 gusht 2006 05:39Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 gusht 2006 05:39400 × 360 (10 KB)Chris-martinBased on Image:P physics.png {{GFDL}} Category:P icons

Përdorimi global i skedës

Metadata